POČETNA STRANA  
    ZAŠTO ODABRATI UNIVERSAL EXPRESS?
    SELIDBENE USLUGE
    RELOKACIONE USLUGE
    SKLADIŠTENJE DOKUMENTACIJE
    ZAHTEVAJTE BESPLATNU PROCENU
    KONTAKT
    ENGLISH VERSION
       

Međunarodne selidbe

Bilo da planirate selidbu pokućstva u Hjuston ili samo šaljete lične stvari u Pariz, mi Vam obezbeđujemo najbolju selidbenu uslugu “Od vrata do vrata”…
                                            Više >>

Lokalne selidbe

Čak i selidba “iza ugla” može biti podjednako stresna kao selidba u inostranstvo. Ljudi su skloni da misle kako kratka razdaljina ne bi trebalo da predstavlja problem.          Više >>

Selidbe poslovnog prostora

Universal Express je stekao veliko iskustvo upravljajući nekim od najvećih projekata preseljenja poslovnog prostora u Srbiji.                          
                                            Više >>

Relokacione usluge

Mi shvatamo da je preseljenje samo deo selidbene jednacine, tako da smo obezbedili i širok spektar relokacionih usluga.
                                             Više >>

Skladištenje dokumentacije

Kancelarijski prostor je previše skup, uskladištite svoju dokumentaciju kod Universal Express-a.
                                             Više >>

Skladištenje dokumentacije

 

Skladištenje

Poslovni prostor može biti skup. Klijentima ćemo uštedeti novac skladištenjem stare dokumentacije u našem magacinu. Dokumentacija se čuva u našem magacinu, smeštena u posebne kutije.

Uništavanje dokumentacije

Povremeno uništavanje predstavlja važan deo u manipulaciji dokumentacijom. Skladištenje nepotrebnih ili starih dokumenata može dosta da košta, stoga da biste izbegli nepotrebne troškove, mi ćemo dokumentaciju uništiti prema Vašim instrukcijama i za to Vam dostaviti odgovarajući sertifikat. Na ovaj način izbeći će te da dokumentacija dođe u pogrešne ruke.

Eko – Box

Ovo je jednostavan i čist način da se oslobodite nepotrebnog kancelarijskog papira. Mi obezbeđujemo kutije i postavljamo ih na strateškim mestima u Vašoj kancelariji, uglavnom u blizini kopir i fax mašina. Vaši zaposleni će nepotreban papir odlagati u ove kutije, a mi ćemo ih umesto Vas otpremiti na reciklažu. Ovo je jednostavan proces o kome Vi ne morate da brinete.