POČETNA STRANA  
    ZAŠTO ODABRATI UNIVERSAL EXPRESS?
    SELIDBENE USLUGE
    RELOKACIONE USLUGE
    SKLADIŠTENJE DOKUMENTACIJE
    ZAHTEVAJTE BESPLATNU PROCENU
    KONTAKT
    ENGLISH VERSION
       

Međunarodne selidbe

Bilo da planirate selidbu pokućstva u Hjuston ili samo šaljete lične stvari u Pariz, mi Vam obezbeđujemo najbolju selidbenu uslugu “Od vrata do vrata”…
                                            Više >>

Lokalne selidbe

Čak i selidba “iza ugla” može biti podjednako stresna kao selidba u inostranstvo. Ljudi su skloni da misle kako kratka razdaljina ne bi trebalo da predstavlja problem.          Više >>

Selidbe poslovnog prostora

Universal Express je stekao veliko iskustvo upravljajući nekim od najvećih projekata preseljenja poslovnog prostora u Srbiji.                          
                                            Više >>

Relokacione usluge

Mi shvatamo da je preseljenje samo deo selidbene jednacine, tako da smo obezbedili i širok spektar relokacionih usluga.
                                             Više >>

Skladištenje dokumentacije

Kancelarijski prostor je previše skup, uskladištite svoju dokumentaciju kod Universal Express-a.
                                             Više >>

Relokacione usluge

 

Orijentacioni obilazak u novom mestu boravka
Radne dozvole i zvanična dokumentacija
Brzo traženje stana i škole
Iznajmljivanje nameštaja
Privremeni smeštaj
Održavanje kuće ili stana
Pripreme za odlazak iz zemlje
Linije za pomoć otvorene 24 časa


Orijentacioni obilazak u novom mestu boravka

Umanjujemo broj neodgovarajućih ponuda, prethodnim detaljnim opisom i vizuelnim prikazom ponuđenih rezidencijalnih objekata. Najviše nezadovoljavajućih aranžmana je posledica neodgovarajuće okoline u koju će se klijent sa porodicom doseliti.
Iz tih razloga za svakog klijenta obezbeđujemo orijentacioni obilazak u budućem mestu boravka, prilagođen specifičnim zahtevima. Svakom klijentu će biti omogućeno da se upozna sa svakodnevnim načinom života u Srbiji – poseta školama, supermarketima, medicinskim ustanovama, religijskim objektima.

Posle ovakvih obilazaka porodici je omogućeno da donesu ispravnu odluku i izbegne nepotrebne troškove pogrešnog izbora životnog prostora.

Brzo traženje stana i škole

Mi ćemo kompanijama uštedeti novac pronalaženjem odgovarajućeg stambenog prostora za zaposlene koji dolaze u Srbiju.
Na osnovu razgovora sa klijentom i popunjenog upitnika, mi ćemo pregledati stambene objekte i pomoći da klijent odabere najprikladniji. Ovaj proces omogućava da se izbor stambenog objekta usmeri na one koji bi najviše odgovarali konkretnom klijentu i kako bi se na taj način uštedeli vreme i novac.

Mi ne radimo za trgovce nekretninama. Plaćeni smo isključivo od strane klijenata i zastupamo jedino njih. Ovakav pristup nam omogućava da izbegnemo bilo kakav konflikt ineresa i da sačuvamo integritet čitavog procesa.

Radne dozvole i zvanična dokumentacija

Mi Vam pomažemo da se brže uklopite u novo okruženje . Nepoznavanje lokalnih zakona i propisa je najčešći uzrok problema u radu i prilagođavanju novoj sredini. Od radnih dozvola, viza i carinjenja do registracije Vašeg automobila – mi Vam nalazimo prolaz kroz birokratski lavirint.

Iznajmljivanje nameštaja

Boravak u hotelu može biti skup, ali ukoliko ste već iznajmili kuću/stan i čekate da Vaš nameštaj stigne, mi Vam možemo ponuditi iznajmljivanje nameštaja tako da se odmah možete useliti u Vaš novi dom i upoznate život u novom okruženju.

Ukoliko se klijent odluči da ne doprema svoj, mi ćemo omogućiti iznajmljivanje nameštaja na duži period. Od nas možete iznajmiti i nameštaj za Vaš poslovni prostor.

Privremeni smeštaj

Poslovni angažmani danas traju sve kraće. U tom slučaju za Vas ćemo obezbediti opremljen smeštaj na kraći vremenski period.

Održavanje kuće ili stana

Održavanje iznajmljenog objekta u stranoj zemlji može predstavljati problem. Universal Express Vam može pomoći pružajući Vam usluge održavanja. U Vaše ime možemo plaćati stanarinu, kontaktirati sa vlasnikom objekta, održavati okućnicu ili pružiti bilo kakvu drugu uslugu za koju se ukaže potreba.

Pripreme za odlazak iz zemlje

Puno je stvari koje treba obaviti kada se radni angažman u Srbiji privede kraju. Potrbno je vlasniku vratiti kuću ili stan, obaviti neophodne popravke, izvršiti povraćaj depozita. Universal Express će Vam oko ovih stvari pomoći, a po potrbi ćemo i poštu preusmeriti na Vašu novu adresu.

Linije za pomoć otvorene 24 časa

Može se dogoditi da u kući pukne cev ili se nekome dogodi nezgoda i potrebna mu je pomoć – naše usluge su dostupne 24 časa dnevno. Za Vaše zaposlene ćemo obezbediti linije za pomoć otvorene 24 časa, tako da će uvek znati kome mogu da se obrate. Kontaktirajte nas za detalje.